Петорна компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер  с

...
Петорна компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер  с
Коментари Харесай

Петорната експертиза: Снимките от шкафчето на Борисов са манипулирани

Петорна компютърна експертиза на фотосите и видеото на някогашния премиер  с кюлчетата и парите, снимани в резиденция " Бояна " демонстрира, че те са били манипулирани. Това оповести председателстващият комисията по бюджетен надзор на Европейския парламент и началник на задачата в България през април Томаш Здеховски.

Той поясни, че информацията е предоставена от българската прокуратурата, съобщи БНР. 

" Експертизата сподели, че фотосите и видеото са манипулирани.  Има доста несъответствия в резолюцията на банкнотите спрямо другите обекти на фотосите, на водните знаци, холографските стикери, светлината и сенките на обектите ".

По-късно евродепутатът от Европейската национална партия Андрей Новаков съобщи:

" Тази петорна компютърна експертиза демонстрира, че фотосите са били манипулирани, че резолюцията на част от обектите в фотосите като парите и златните кюлчета се разграничава от тази на останалите обекти в фотосите. Оказа се също по този начин, че по време на разпитите със чиновници в резиденцията те в никакъв случай не са виждали сходни обекти и че самите данни в фотосите навеждат на мисълта, че те са направени в порядъка на година и половина, само че проучванията на специалистите демонстрират, че обектите в фотосите не са помръднали тази година и половина, та заключението, което направи господин Здеховски е, че самите фотоси и видеото са били манипулирани за да наведат на дадени заключения, въпреки те в тази ситуация да не са годни ".

По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР